Osmanelide Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı

Bilecikin Osmaneli ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. yıl dönümünün kutlama törenleri başladı.

Osmanelide Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı
  • 28 Ekim 2018, Pazar 14:48
Bilecikin Osmaneli ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. yıl dönümünün kutlama törenleri başladı.
Hükumet Konağı önündeki tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören, Atatürk Anıtına çelenk sunması ile sona erdi. Ardından İlçe Kaymakamı Naif Yavuz, makamında tebrikleri kabul ederken programa katılan heyetin bayramını kutladı. Kaymakam Yavuz, günün anlam ve önemine binaen yaptığı açıklamasında, ”Cumhuriyetimizin demokrasi ile birlikte güçlenerek, 100üncü yaşına güçlü ve emin adımlarla yürümeye devam etmektedir. Büyük önder Atatürk, Ey yükselen yeni nesil, İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, Onu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz sözleri ile bu Cumhuriyeti sizlere emanet etmişti. Bugün görülmektedir ki, bu emanete sahip çıkmak her zamankinden daha önemli hale gelmiş ve bu görevin sorumluluğu daha da artmıştır. İnşallah, bizler; sizlerden öncekiler gibi bu sorumsuzluğumuzun gerektiği yüksek anlayışa sahip olacak, Cumhuriyetimizi 100üncü yaşına taşıyacak ve sizden sonraki nesillere emaneti teslim edeceksiniz. Bu duygu ve düşüncelerim ile Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.
Törene, Kaymakam Naif Yavuz, Belediye Başkanı Münür Şahin, Jandarma Komutanı teğmen Eyüp Uzun, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ali Özgan, AK Parti İlçe Başkanı Mefaret Göbekci, İl Genel Meclis üyesi Orhan Uğur, siyasi parti temsilcileri, askeri erkân, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve öğrenciler de katıldı.
Osmanelideki Cumhuriyet Bayramı kutlama programları 29 Ekim Pazartesi günü saat 10.00da İlçe Stadyumunda düzenlenecek törenle devam edecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık