Başarılı Sporculardan Başkan Bakıcıya Ziyaret

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, başarılı sporcular ile bir araya geldi.

Başarılı Sporculardan Başkan Bakıcıya Ziyaret
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 16:32
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, başarılı sporcular ile bir araya geldi.
Bozüyük Metristepe Spor Kulübünün başarılı sporcuları Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ile makamında bir araya geldi. Kulüp Başkanı Hasan Poyraz beraberindeki Tekvando Antrenörü Halit Yavuz, 11-15 Ağustos tarihinde Ankarada yapılan Yıldızlar Türkiye Tekvando şampiyonasında 57 kilogramda birinci olan Yunus Bozan ve 6-10 Ağustos tarihinde Ankarada düzenlenen Türkiye Ümitler Tekvando Şampiyonasında (17-21 yaş) 57 kilogramda üçüncü olan Gülsüm Gültekin ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Bakıcı ile bir süre görüşerek istişarelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi veren Tekvando Antrenörü Halit Yavuz, çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ettiklerini belirterek sporcuların milli takımlarda ülkeyi temsil etmeye hak kazandıklarını belirtti.
Başkan Bakıcı kenti yurt içinde düzenlenen şampiyonalarda başarı ile temsil ederek derece alan ve yurt dışında da temsil etme hakkı kazanan sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık