81 İlden Gelen Kadın Muhtarlar Bilecikte Buluştu

Kadın Muhtarlar Derneği, Bilecik Valiliği ve Bilecik Belediyesi işbirliğinde düzenlenen programda ülkenin 81 ilinden gelen kadın muhtarlar kuruluş ve kurtuluşun şehri Bilecikte buluştu.

81 İlden Gelen Kadın Muhtarlar Bilecikte Buluştu
  • 22 Ekim 2018, Pazartesi 13:07
Kadın Muhtarlar Derneği, Bilecik Valiliği ve Bilecik Belediyesi işbirliğinde düzenlenen programda ülkenin 81 ilinden gelen kadın muhtarlar kuruluş ve kurtuluşun şehri Bilecikte buluştu.
‘81 İl Tek Yürek Olacağız sloganıyla düzenlenen etkinlikte kadın muhtarlar, Bilecik ve ilçelerinde iki günlük programa katıldı. Etkinlikte, 81 ilden gelen kadın muhtarlar programları kapsamında Osmaneli, Bozüyük, Pazaryeri ve Söğüt ilçelerindeki tarihi ve kültürel yerleri gezerek, bilgi aldılar.
‘81 ilden kadın muhtarlarımızı Bilecikte ağırlamaktan mutluluk duyduk
Kadın muhtarları Bilecikte ağırlayan Belediye Başkanı Nihat Can, duyduğu memnuniyeti belirterek; “Dirilişin, kuruluşun ve kurtuluşun şehri Bilecik ve ilçelerinde birbirinden değerli kadın muhtarlarımızı ağırlamış olmanın mutluluğunu yaşadık. Kadın muhtarlarımız Bilecikimiz başta olmak üzere, ilçe ve beldelerimizdeki güzellikleri görüp gezdiler. Yani Bilecikte kadın muhtarlarımızın güzel bir dayanışmasını gördük. Onlara ilimizi tanıtma imkanı bulduk. Rehber arkadaşlarımız ilimizin tarihi ve kültürel değerlerini anlatma imkanı buldu. Ben böyle güzel bir etkinliğin düzenlenmesinde emeği olan bütün paydaşlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kadın Muhtarlar da ecdad diyarı Bilecikte oldukları için duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.
Kadın muhtarlardan oluşan heyet, Şeyh Edebali Türbesi, Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi, Tarihi Saat Kulesi, Sultaneli Osmanlı Sokağı ve Belediye Sarayını gezdikten sonra Osmaneli ilçesine geçerek, oradaki güzellikleri görme imkanı buldular.
Son olarak 81 ilden gelen kadın muhtarlar, Bilecik Belediyesi tarafından verilen yemekte bir araya geldiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık