Vali Pehlivan, Muhtarların Sorun Ve Taleplerini Dinledi

Vali Ali Hamza Pehlivan, mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Pehlivan, Muhtarların Sorun Ve Taleplerini Dinledi
  • 08 Ekim 2018, Pazartesi 9:04
Vali Ali Hamza Pehlivan, mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.
Toplantıda köy içi düzenlemeler, yol bakım ve onarım, kanalizasyon, içme suyu ve su isale hattı gibi çalışmalar hakkında Muhtarların talep ve önerilerini dinleyen Vali Pehlivan devam eden çalışmaların hızlı ve titizlikle sonuçlandırılması talimatını verdi. Vali Pehlivan, Muhtarlardan gelen taleplere ilişkin ise ilgili kurumların yerinde tespitini ve gereken çalışmaların koordineli bir şekilde hayata geçirilmesini istedi.
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut, Devlet Su İşleri (DSİ) 225. Şube Müdürü Recep Ergen, İl Mahalli İdareler Müdür Vekili Helim Polat hazır bulundu. Toplantıya Zahit Mahallesi Muhtarı Mahmut Orun, Aksaçlı Köyü Muhtarı Helim Polat, Armutlu Köyü Muhtarı Ali Altunbay, Çamlıkoz Köyü Muhtarı Ahmet Yıldız, Çorak Köyü Muhtarı Tacettin Eryılmaz, Dağtarla Köyü Muhtarı Rıfkı Tütüneken, Dövmekaya Köyü Bayram Palit, Kırkpınar Köyü Muhtarı Aşkın Batmaz, Yerlice Köyü Muhtarı Yaşar Gülhan ve Yeniköy Muhtarı Kenan Kanat katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık