Parklarda Bakım Çalışması

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde ki parklarda bakım onarım çalışması gerçekleştiriyor.

Parklarda Bakım Çalışması
  • 19 Ekim 2018, Cuma 14:21
Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde ki parklarda bakım onarım çalışması gerçekleştiriyor.
Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Kasımpatı ve Hilal Parkında bakım onarım çalışmaları yapıyor.
Çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın “ Bartın Belediyesi olarak bir yandan yeni park alanları oluştururken bir yandan da mevcut parklarımızın bakım ve onarım çalışmalarını yapıyoruz. Ekiplerimiz son olarak Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Kasımpatı Parkı ile Cumhuriyet Mahallesi 246. Sokakta bulunan Hilal Parkında iyileştirme çalışmalarına başladılar. Kasımpatı Parkı zemin iyileştirmesi, oyun guruplarının tamiri ve panel çit çalışmaları, Hilal Parkında ise zemin temizleme ve yabani ot temizliği çalışmaları yapılacak. Kısa zaman içinde bu parklarımızda ki çalışmalarımızı tamamlayacağız“ dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık