Malatyada Silahlı Ve Bıçaklı Kavga: 1İ Ağır 2 Yaralı

Malatyada meydana gelen silahlı ve bıçaklı iki kavgada 1i ağır 2 kişi yaralandı.

Malatyada Silahlı Ve Bıçaklı Kavga: 1İ Ağır 2 Yaralı
  • 26 Haziran 2018, Salı 9:29
Malatyada meydana gelen silahlı ve bıçaklı iki kavgada 1i ağır 2 kişi yaralandı.
İlk olay, Battalgazi ilçesine bağlı Dabakhane Mahallesi Halep Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir iş hanında iki grup arasında henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Silahla havaya ateş açılırken, Fatih E. (30) bıçakla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı Fatih E. ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, olaya karıştığı belirlenen 2 şüpheli gözaltına alındı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
İkinci olay ise Fırat Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, N.K.S. tartıştığı eniştesi M.K.yı (39) bıçakla yaraladı. Yaralı şahıs ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
M.K.yı bıçakla yaralayan N.K.S. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık