Bisikletle Otomobilin Çarpıştığı Kaza Kamerada

Malatyada otomobil ile bisikletin çarpıştığı kaza saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Bisikletle Otomobilin Çarpıştığı Kaza Kamerada
  • 26 Haziran 2018, Salı 11:16
Malatyada otomobil ile bisikletin çarpıştığı kaza saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
Kaza, Malatyanın Battalgazi ilçesinde yaşandı. Erdem Dolaş isimli genç bisikletiyle sağa dönüş yaparken Onur Dulkadiroğlu yönetimindeki plakası henüz öğrenilemeyen otomobille çarpıştı.

Sürücüden vefa örneği
Güvenlik kamerasına yansıyan kazada, çarpışma sonucu havada takla atarak yere düşen gence ilk müdahaleyi otomobil sürücüsü ve yanındakiler yaptı. Şoka giren gence su içiren sürücü daha sonra 112 sağlık ekiplerini aradı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan bisiklet sürücüsünün yapılan sağlık muayenesinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.
Öte yandan, kazanın yaşandığı bölgeye mahallelilerin talebi üzerine Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından 1 gün sonra hız kesici set yapıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık