Çıldırda Muhtarlar Günü Kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Çıldır Kaymakamlığı önünde tören düzenlendi. Düzenlenen törene köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Çıldırda Muhtarlar Günü Kutlandı
  • 19 Ekim 2018, Cuma 10:58
19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Çıldır Kaymakamlığı önünde tören düzenlendi. Düzenlenen törene köy ve mahalle muhtarları katıldı.
19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle bir araya gelen Muhtarlar Çıldır Kaymakamlığı önünde bulunan Atatürk Büstüne çelenk koyarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı okudular.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Çıldır Muhtarlar Derneği Başkanı Arif Uzunkaya muhtarlara hitap etti. Başkan Uzunkaya konuşmasında“ Muhtarlık müessesesi 1829´dan günümüze 188 yıllık bir tarihe sahiptir. Genel ve yerel sorunların ilgili kuruluşlara iletilmesinde köprü rolü oynayan muhtarlık, Osmanlıdan Cumhuriyete taşınan önemli bir yerel yönetim birimidir. Muhtarlar, halkın oylarıyla göreve gelen, bulundukları ve görev aldıkları bölgeye en iyi hizmeti getirmek, getirilmesine yardım ve aracılık etmek adına büyük bir görev üstlenmiştir. Muhtarlar gününü anlamlı bir görev haline getiren tüm devlet büyüklerimize teşekkürlerimi sunar, tüm muhtarların muhtarlar gününü kutların” dedi.
Düzenlenen törenin ardından muhtarlar Çıldır Kaymakamı Bedirhan İmamoğlunu makamında ziyaret ettiler. Muhtarları makamında kabul eden Kaymakam İmamoğlu “ 19 Muhtarlar günü münasebetiyle hepinizin muhtarlar gününü kutlarım. Hükümetimiz, devletimiz üstlendikleri misyon sebebiyle muhtarlarımıza büyük destek vermektedir. Muhtarlarımız devlet ile halk arasında bir köprüdür. Vatandaşla veya yaşadığınız yerle alakalı her ne konuda olursa olsun bizimle paylaşmalısınız. Sizlere Çıldır Kaymakamlığı olarak elimizden gelen desteği vereceğiz. Koordineli bir şekilde çalışırsak sorunlarımız daha kolay bir şekilde çözülür “dedi.
19.10.2018
(ARV-AT-Y)
FOTOĞRAF: MUHTARLAR GÜNÜ RESİM(KOD:muhtar,muhtar1)

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık