Türel Hastaneleri Ziyaret Ederek 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Atatürk Devlet Hastanesi ve Olimpos Hastanesi’ndeki sağlık çalışanlarını ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Türel Hastaneleri Ziyaret Ederek 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı
  • 14 Mart 2019, Perşembe 6:35

“Sağlıkta Türkiyede ilklere imza attık”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Atatürk Devlet Hastanesi ve Olimpos Hastanesindeki sağlık çalışanlarını ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Büyükşehir olarak sağlık alanında yatalak hasta bakım merkezi, Alzheimer merkezi gibi Türkiyede ilk olan projeleri hayata geçirdiklerini Türel, gönül köprüleri kurmaya çalıştıklarını söyledi.

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Antalya Atatürk Devlet Hastanesi ve Olimpos Hastanesinde sağlık çalışanlarını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türele, Cumhur İttifakı Muratpaşa adayı Gökçen Özdoğan Enç ve Konyaaltı adayı Gaye Doğanoğlu da eşlik etti. Başkan Türel, hastane hekim ve çalışanlarına günün anısına çiçek verdi. Türel “Sağlığımızı emanet ettiğimiz, büyük fedakârlıkları ile bu kutsal görevi yerine getiren tüm hekim ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutluyorum. Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı olarak da kutluyorum. Biz şehirlerimizi sağlıklı geliştirmeye çalışıyoruz. Sağlık hizmetlerimizle Türkiyede ilklere imza atıyoruz” dedi.
Gönül köprüleri kurmaya çalışıyoruz
Büyükşehir Belediyesi olarak sağlık alanında ödül alan projeler gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Türel “Palyatif Bakım Merkezi, Alzheimer merkezimiz Türkiyede bir çok ödüle layık görüldü ve bu ödüllerle biz de sizler adına iftihar ettik. Evde sağlık hizmetlerimizle, Alzheimer merkezimizle, yaşlı bakım merkezlerimizle insana dokunan hizmetlerin sağlıktan geçtiğini ifade etmek isterim. Köprüler yapabilirsiniz, kanalizasyon yaparsınız, arıtma yaparsınız, altyapı üst yapı yaparsınız ama köprüleri yapıyorken gönül köprülerini kuramazsanız eyvah. Bizim derdimiz Antalyaya gönül köprüleri kurmak. Bu vesileyle böylesine kutsal bir mesleği yerine getiren tüm hekimlerimizin ve sağlık personelinin Tıp Bayramını kutluyorum” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık