Çanakkale Şehitleri Dualarla Anıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Çanakkale Zaferinin 104. Yıldönümünde ‘18 Mart Şehitlerini Anma Programı’ düzenledi.

Çanakkale Şehitleri Dualarla Anıldı
  • 21 Mart 2019, Perşembe 10:04

Antalya Büyükşehir Belediyesi Çanakkale Zaferinin 104. Yıldönümünde ‘18 Mart Şehitlerini Anma Programı düzenledi.

AKM Aspendos Salonunda gerçekleşen program, ezan okuma birincisi Hafız Saffet Çalışın Kuran-ı Kerim ve ezan okuması, Dünya ve Türkiye birincisi Kurra Hafız Mehmet Erarabacının Kuran tilavetiyle başladı ardından Çanakkale şehitleri için dua okundu. Program, Antalya Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı ve Tasavvuf Müziği Topluluğunun şehitlerimiz için seslendirdiği Çanakkale Türküsü, Yemen Türküsü, Eledim Eledim gibi türküler ile devam etti. Duygu dolu anların yaşandığı gecede, programın sunucusu Ahmet Kemal Bacak ise 30 Kuş Şiirini okudu.
Gecenin sonunda Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Zülfü Çelik, tarihin en büyük savaşlarından biri olan Çanakkale Zaferinin Hilalin kesin zaferi olduğunu ifade ederek anlamlı geceye katkılarından dolayı Hafız Mehmet Erarabacı, Hafız Saffet Çalış ve Mehter Takımı Şefi Aydemir Tuncere çiçek taktim etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık