BÜYÜKŞEHİR KEPEZ İÇİN DÜĞMEYE BASTI

ASAT Genel Müdürlüğü, Kepez ilçesinde 11 mahalleyi kapsayacak kanalizasyon altyapı projesini hayata geçirmek için düğmeye bastı.

BÜYÜKŞEHİR KEPEZ İÇİN DÜĞMEYE BASTI
  • 08 Eylül 2020, Salı 9:09

11 mahalle kanalizasyona kavuşuyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi alt yapı yatırımlarına hızla devam ediyor. ASAT Genel Müdürlüğü, Kepez ilçesinde 11 mahalleyi kapsayacak kanalizasyon altyapı projesini hayata geçirmek için düğmeye bastı. Yüklenici firma ile atılan imzalarla birlikte Kepez’de 130 km uzunluğundaki kanalizasyon şebekesi için yaklaşık KDV hariç 45 milyonluk yatırım yapılacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü’nün “Antalya Sürdürülebilir Su ve Atıksu Yönetimi Projesi” kapsamında Kepez’in alt yapısı için önemli bir adım atıldı. “Dünya Bankası Finansmanlı Sürdürülebilir Şehirler Projesi-II” dâhilinde gerçekleştirilecek olan ve 11 mahalleyi kapsayan kanalizasyon şebeke hattı inşaatı için sözleşme imzalandı.
130 KM KANALİZASYON ŞEBEKESİ
KDV hariç 44 milyon 728 bin 295 TL’lik projenin iş bitimi için 24 ay süre belirlendi. Proje kapsamında Kepez İlçesi’nde yer alan Hüsnü Karakaş, Habibler, Fevzi çakmak, Çankaya, Gazi, Göksu, Düdenbaşı, Baraj, Şelale, Varsak Karşıyaka ve Menderes mahallelerini içine alan geniş bir alanda kanalizasyon altyapı çalışmaları tamamlanacak. Toplamda yaklaşık 130 km uzunlukta kanalizasyon şebekesi ve parsel bağlantı hattı imal edilecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık