Eleşkirtte Gaziler Günü

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Ağrının Eleşkirt ilçesinde program düzenlendi.

Eleşkirtte Gaziler Günü
  • 19 Eylül 2018, Çarşamba 17:09
19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Ağrının Eleşkirt ilçesinde program düzenlendi.
Eleşkirt Hükümet Konağı önünde düzenlenen tören Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı tarafından Atatürk anıtına çelenk sunması ile başladı.Garnizon Komutanlığı ve Eleşkirt belediyesi tarafından çelenk sunulmasının ardından program istiklal marşının okunması akabinde saygı duruşu ile devam etti.Öğrenciler tarafından okunan şiirler sonrasında çelenk sunma programı sona erdi.
Çelenk sunma töreni sonrasında ilçe de bulunan gaziler, kurum amirleri kaymakamlık toplantı salonunda Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı tarafından kabul edildi.
Törene, Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı,Garnizon Komutanı Yarbay Murat Alankaya, Belediye Başkan yardımcısı Kemal Sarı, Emniyet Amiri Recep Kartal, Jandarma Komutanı Binbaşı Destan Saatcılar, kurum amirleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık