Eleşkirt Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde Değerler Eğitimi

Eleşkirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul idaresi ve öğretmenleri tarafından hazırlanan Değerler Eğitimi programında Eleşkirt Müftüsü Kemal Arpacı gençlerle bir araya geldi.

Eleşkirt Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde Değerler Eğitimi
  • 19 Ekim 2018, Cuma 10:05
Eleşkirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul idaresi ve öğretmenleri tarafından hazırlanan Değerler Eğitimi programında Eleşkirt Müftüsü Kemal Arpacı gençlerle bir araya geldi.
Mesleki Ve Teknik Anadolu lisesi öğrencilerinin kaldığı öğrenci yurdunda gerçekleşen program İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Erol İsen tarafından yapılan konuşma ile başladı.İsen programı hazırlayan Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi müdür baş yardımcısı İbrahim Mete başta olmak üzere emeği geçen idareci ve öğretmenlere teşekkür ederek bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekti.
İlçe milli eğitim müdür vekili Erol İsenin konuşmasının ardından ilçe müftüsü Kemal Arpacı sohbet şeklinde bir konuşma gerçekleştirdi.Konuşmasına programı hazırlayan Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi müdür baş yardımcısı İbrahim Mete başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederek başlayan İlçe müftüsü Kemal Arpacı gençlere ;Kendilerinde var olan güzelliklerin kıymetini bilme,Allahın nimetlerine ve verdiklerine şükredebilme ,öğretmenlere saygının önemi,anne ve babaya saygı,gelişen teknoloji çağında sosyal medyanın insan üzerindeki etkileri ve sosyal medyayı gereksiz kullanmaktan kaçınmanın gerektiği gibi konularla ilgili verdiği örnekler ve güzel diksiyonu ile öğrencileri etkileyen bir konuşma gerçekleştirdi.
İlçe Müftüsü Kemal Arpacının konuşmasının ardından Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi idareci ve öğretmenleri misafirlere aşure ikram etti.
Program toplu fotoğraf çekimi sonrası sona erdi.
Eleşkirt Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi erkek öğrenci yurdunda gerçekleşen programa İlçe Müftüsü Kemal Arpacı, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Erol İsen , Okul müdürleri öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık