Özel Eğitim Gören Öğrenciler Fidan Dikti

Afyonkarahisarın Sandıklı ilçesinde özel öğrenciler, öğretmenleri gözetiminde çam fidanı dikerek hatıra ormanı oluşturdu.

Özel Eğitim Gören Öğrenciler Fidan Dikti
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 13:11
Afyonkarahisarın Sandıklı ilçesinde özel öğrenciler, öğretmenleri gözetiminde çam fidanı dikerek hatıra ormanı oluşturdu.
Sandıklı Orman İşletme Şefliği ile ilçede faaliyet gösteren Özçınar Özel Eğitim ve Uygulama Merkezinin ortaklaşa düzenlediği program kapsamında özel öğrenciler 100ün üzerinde çam fidanı dikti. Karadirek köyü girişindeki boş arazide yapılan fidan dikme çalışmasına Merkez Müdürü İbrahim Altındaş, Orman İşletme Şefliği personeli, öğretmenler ve 35 özel öğrenci katıldı. Bölgeye otobüslerle gelen öğrencilere Orman İşletme Şefliği personeli tarafından dikilecek fidanlar dağıtılarak, dikim aşamaları anlatıldı. Daha sonra özel eğitimli öğrenciler öğretmenlerinin yardımıyla fidan dikimi yaptı.
Uygulama Merkezi Müdürü İbrahim Altındaş, Böyle bir organizasyonun içinde bulunmaktan son derece mutluyum. Peygamber Efendimiz Hadis-i Şerifite Yarın kıyametin kopacağını bilseniz dahi elinizde fidan varsa mutlaka onu dikiniz diye buyuruyor. Biz de dolayısıyla böyle bir uygulama içerisinde olmak istedik ve son derece mutluyuz. Amacımız bizim öğrencilerimizin diğer insanlardan hiçbir farkının olmadığını göstermek. Hayatın her alanında bizim öğrencilerimizin de yer aldığını göstermek istedik. Onlar da Hayatın her alanında biz de varız diyor ve bu gibi çalışmalarımızla bunu göstermiş oluyor dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık