Covid 19'a karşı savaş sürüyor

Covid 19'a karşı savaş sürüyor Büyükşehir, Adana'da faaliyet gösteren toplu taşıma araçlarını dezenfekte etti Adana Büyükşehir Belediyesi, Covid 19 tedbirleri kapsamında halkın yoğun olarak kullandığı yerlerde ve toplu taşıma araçlarında dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Covid 19'a karşı savaş sürüyor
  • 01 Aralık 2020, Salı 9:25
Covid 19’a karşı savaş sürüyor Büyükşehir, Adana’da faaliyet gösteren toplu taşıma araçlarını dezenfekte etti Adana Büyükşehir Belediyesi, Covid 19 tedbirleri kapsamında halkın yoğun olarak kullandığı yerlerde ve toplu taşıma araçlarında dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgınının yayılma hızını azaltmak için aldığı önlemler kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler yurttaşların yoğun olarak kullandığı toplu taşıma araç ve duraklarında dezenfekte çalışmasını yoğunlaştırdı.

TİTİZLİKLE DEZENFEKTE EDİLİYOR

Yurttaşların yoğun olarak kullandığı alanları titizlikle dezenfekte eden ekipler, öncelikle metro, belediye otobüsleri, özel halk otobüsleri, dolmuşlar ve taksiler ile durakları salgına karşı 7/24 dezenfekte ediyor.

Vaka sayılarının bütün yurtta artış göstermesi üzerine tedbirlerini sıklaştıran ekipler, halkın yoğun olarak bulunduğu yerler ile toplu taşıma durak ve araçlarında gerçekleştirdikleri dezenfekte çalışmalarına yurttaşların da, maske, mesafe ve hijyen kuralına uyarak katkı vermesi istediler.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık