Vali Çınar, Eroğlunu Kabul Etti

Zonguldak Baro Başkanı Av. Özel Eroğlu, Zonguldak Valisi Ahmet Çınarı makamında ziyaret etti.

Vali Çınar, Eroğlunu Kabul Etti
  • 26 Ekim 2018, Cuma 13:57

Zonguldak Baro Başkanı Av. Özel Eroğlu, Zonguldak Valisi Ahmet Çınarı makamında ziyaret etti.
Zonguldak Barosunun 64. Olağan Genel Kurulu sonrasında yeniden Baro Başkanlığına seçilen Av. Özel Eroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Vali Ahmet ÇINAR ı makamında ziyaret ettiler. Baro Başkanlığına yeniden seçilen Av. Özel Eroğlunu kutlayan Vali Çınar, kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.
Öte yandan İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcısı, Alaattin Güler ve Daire Başkanı Orhan Akkaya Vali Ahmet Çınarı makamında ziyaret etti.
İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce yürütülen “Mekansal Adres Kayıt Sistemi” projesinin tanıtımı ve uygulaması ile ilgili olarak Zonguldakta bulunan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcısı, Alaattin Güler ve Daire Başkanı Orhan Akkaya, Vali Ahmet Çınarı makamında ziyaret ederek proje hakkında bilgi sundular.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık