Rize Valisi Bektaş, Zonguldak Valiliğine Atandı

Valiler kararnamesi Resmi Gazetede yayınlandı. Rize Valisi Erdoğan Bektaş Zonguldak Valiliğine atandı.

Rize Valisi Bektaş, Zonguldak Valiliğine Atandı
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 11:56
Valiler kararnamesi Resmi Gazetede yayınlandı. Rize Valisi Erdoğan Bektaş Zonguldak Valiliğine atandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan karara göre, Rize Valisi Erdoğan Bektaş Zonguldak Valiliğine atandı. 1 Haziran 2016 tarihinde Rize Valisi olarak görevine başlayan Erdoğan Bektaşın Zonguldak doğumlu olması dikkat çekti. İlk ve orta öğretimini Trabzonun Tonya ilçesinde tamamlayan Bektaş, liseyi Trabzonda, yükseköğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladı. İstanbul Valiliği Kaymakam Adaylığı, Söğüt, Aliağa Kaymakam Vekilliği, Mut, Karaçoban, Kurtalan, Osmaneli, Manyas, Söğütlü Kaymakamlığı, Elazığ ve Kırşehir Vali Yardımcılığı, İnegöl Kaymakamlığı, Üsküdar Kaymakamlığı, Muş, Kastamonu, Manisa ve Rize Valiliği görevlerinde bulunan evli ve üç çocuk babası Vali Erdoğan Bektaş, yeni kararname ile Zonguldak Valiliğine atandı.
Zonguldak Valisi Ahmet Çınar ise kararname ile mülkiye başmüfettişi oldu. 1,5 yıldır Zonguldak Valiliği görevinde bulunuyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık