Bakka Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2019 Yılı Mayıs Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.

Bakka  Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı
  • 14 Mayıs 2019, Salı 8:19

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2019 Yılı Mayıs Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı. Filyos Limanı Altyapı İnşaatı Şantiyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya BAKKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Karabük Vali Fuat Gürel, Bartın Valisi Sinan Güner, Bartın BelediyeBakanı Cemal Akın,Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Yıldırım, Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Karabük TSO Başkanı Mehmet Mescier, BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif Acar ve ajans personelleri katıldı.

Toplantının ilk oturumunda ajans gündem maddeleri görüşüldü. İkinci oturumuna Zonguldak Rektörü Mustafa Çufalı, Karabük Rektör Yardımcısı Mustafa Yaşar ve Bartın Rektörü Orhan Uzun, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 13. Bölge Müdürü Erdem Öncebe,Filyos Liman İnşaatı Proje Müdürü Melih Korukluoğlu, Filyos Serbest Bölgesine yatırım yapacak olan TOSYALI Holding A.Ş.nin Ankara Temsilcisi Erdem Dokur katılım sağladı. Liman inşaatı projesi ile ilgili bilgilendirmelerden sonra Bartın Üniversitesi Rektörü Orhan Uzun Filyos Projesi ve projeksiyonları kapsamında sunum yaptı. Ardından Filyos Limanı şantiyesinde incelemelerde bulunuldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık