Yalovada Pttnin 178. Kuruluş Yıldönümünü Kutlandı

Yalovada PTTnin 178. kuruluş yıldönümünü çeşitli faaliyetlerle kutladı. İşletmeye gelen 178. müşteriye çeşitli hediyeler verildi.

Yalovada Pttnin 178. Kuruluş Yıldönümünü Kutlandı
  • 23 Ekim 2018, Salı 13:46
Yalovada PTTnin 178. kuruluş yıldönümünü çeşitli faaliyetlerle kutladı. İşletmeye gelen 178. müşteriye çeşitli hediyeler verildi.
PTTnin kuruluşunun 178. yıldönümü kutlamaları, PTT Başmüdürü Elif Tanın Yalova Valisi Tuğba Yılmazı makamında ziyaret etmesi ile başladı. Ziyarette PTTnin hizmetleri konusunda Yılmaza bilgiler verildi. Elif Tan, “23 Ekim 1840 yılından günümüze kadar ulaşan, köklü bir geçmişe ve kültürel mirasa sahip olan kuruluşumuzun 178inci yıldönümünü idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayış ile Aziz Milletimize iki asra yakın süredir hizmet sunmaya devam eden PTT, 178inci yılını geride bırakırken, yeni yapılanması ile hizmet yolculuğunu sürdürmektedir. Bugün posta ve kargo hizmetleri ile birlikte hemen hemen tüm bankacılık ve sigortacılık işlemlerini yapan, PTTCell, HGS gibi çok çeşitli alanlarda yaygın işyeri ağı ile birçok hizmeti milletimize sunan, çağa ayak uyduran ve bir dünya markası olma hedefine emin adımlarla ilerleyen bir PTT var. Posta, banka, e-ticaret, kargo ve lojistik sektörlerinde ülkemizin her köşesinde hizmet vermekte olan kuruluşumuz, ilimizde de 6 merkez müdürlüğü, 6 şube, 7 acente olmak üzere toplam 19 işyeri ile faaliyetini sürdürmektedir. Kuruluşumuzun bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm çalışanlarımızı şükran ve saygıyla anıyoruz. Halkımızdan aldığımız güven ve güç ile güçlü Türkiyenin yenilenen PTTsi sloganıyla hizmet veren tüm mesai arkadaşlarımı kutluyorum dedi.
PTT Yalova Şubesine gün içerisinde işlem için gelen 178. müşteriye de ödüller verildi. Alaattin Oruç isimli talihli müşterinin hediyelerini PTT Başmüdürü Elif Tan sundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık