Vali Bilmez İtfaiyeyi Ziyaret Etti

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilli Mehmet Emin Bilmez, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İtfaiye Daire Başkanlığını ziyaret etti.

Vali Bilmez İtfaiyeyi Ziyaret Etti
  • 09 Ocak 2019, Çarşamba 7:30

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilli Mehmet Emin Bilmez, Büyükşehir Belediyesine bağlı İtfaiye Daire Başkanlığını ziyaret etti. 

Van Valiliği ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği görevine atanan Mehmet Emin Bilmez, Tuşba İlçesi Altıntepe Mahallesinde bulunan itfaiye teşkilatını ziyaret ederek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Genel Sekreter Vekili Ülker Cem Kaplan ve İtfaiye Daire Başkanı Abdülillah Arvas ile birlikte itfaiye kampüsünü gezen Vali Bilmez, yeni alınan araçları tek tek inceleyerek, itfaiye personeli ile sohbet etti. 

Bölgenin en büyük itfaiye filosuna ve en donanımlı personeline sahip olan Büyükşehir itfaiyesinin başarılı çalışmamalara imza atacağına inandığını belirten Vali Bilmez, itfaiyeciliğin önemine dikkat çekti.

Vali Bilmez itfaiye ziyaretinin ardından talihsiz bir kaza sonucu yaralanan Yol Yapı Daire Başkanlığında görevli Operatör Bedrettin Enteriliyi ameliyat olduğu Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezinde ziyaret etti. Hastanede Enterilinin yakınları ve görüşen Vali Bilmez yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunarak doktorlarından sağlık durumu hakkında bilgi aldı. 

 

 

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık