Uşakta Çölyak Hastalarına Destek Devam Ediyor

Daha önce de çeşitli etkinliklerle desteğini gösteren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Atapark Çayzadede Uşak Çölyak PKU El Ele Derneğine glütensiz un dağıtımı gerçekleştirdi.

Uşakta Çölyak Hastalarına Destek Devam Ediyor
  • 20 Ekim 2018, Cumartesi 16:55
Daha önce de çeşitli etkinliklerle desteğini gösteren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Atapark Çayzadede Uşak Çölyak PKU El Ele Derneğine glütensiz un dağıtımı gerçekleştirdi.
Başkan Nurullah Cahan bugün ‘Uşak Çölyak PKU El Ele Derneği ile belediyenin sosyal tesisi Atapark Çayzadede buluştu. Dernek üyelerinin, ailelerinin ve üniversite öğrencilerinin katıldığı buluşmada Başkan Cahan, ‘Çölyak hastalarına glütensiz un dağıtımında bulundu.
Uşak Belediyesinin ‘Çölyak hastalığı ve derneği için sağladığı büyük desteği vurgulayan Dernek Başkanı Ömre Ümran Aydın, Başkan Nurullah Cahanın yeni müjdelerini aktardı.
Aydın, “Belediye Başkanımız burada üyelerimize çok güzel sözler verdi. Başta ekmek ve kafe olmak üzere, unlarımız sayesinde üretilen ekmeklerimize ve kurabiyelerimize daha kaliteli bir şekilde ulaşmamızı, onları daha kaliteli bir şekilde tüketmemizi sağlamak için elinden gelen her şeyi yapacağına söz verdi. Biz de buradan kendisine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
Hastalığın önemine ve farkındalığın oluşmasına dikkat çeken Başkan Cahan, daha öncesinde hastaların ekmeklerini ve kurabiyelerini sağlıklı bir şekilde üretebilmeleri için fırın takviyesinde bulunmuştu. Dün olduğu gibi bugün de vatandaşlarının yanında olduğunun ve her zaman da olacağının altını çizen Başkan Cahan, Uşak Çölyak PKU El Ele Derneği Başkanı Ömre Ümran Aydına teşekkürlerini sundu.
Başkan Cahan Çayzadede gerçekleştirilen buluşmada, “Belediye olarak hemşehrilerimizin yanındayız. Bugüne kadar onlara elimizdeki imkânlar dâhilinde hep yardımcı olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bugün de un dağıtımı gerçekleştirdik. Biz, elimizdeki tüm olanakları onlara sunmaktan ve çocuklarımızın gözlerindeki o parıltıyı görmekten dolayı son derece mutluyuz. Rabbim cümlemize şifa versin. En büyük nimet sağlık, sağlığımıza dikkat edelim, muhafaza edelim. İnşallah daha güzel günlerde birlikte olacağız. Derneğimizin ve çölyak hastalarımızın yanındayız.” diyerek sözlerine son verdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık