Tuncelide Polislerden Dronlu Uygulama

Tuncelide polisler, trafikteki uygulamalarda dron kullanmaya başladı.

Tuncelide Polislerden Dronlu Uygulama
  • 22 Ekim 2018, Pazartesi 9:41
Tuncelide polisler, trafikteki uygulamalarda dron kullanmaya başladı.
İçişleri Bakanlığının, trafik kazası nedenli ölüm ve yaralanmaları en aza indirmek için ülke genelinde başlattığı Trafik Kazalarını Önleme Planı Tuncelide de aralıksız uygulanıyor. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, Tunceli-Elazığ,Erzincan ve Ovacık yollarındaki denetimlerinde dron kullanıyor. Polis, yaptığı denetimlerde seyir halinde cep telefonuyla konuşan, emniyet kemeri takmayan, kırmızı ışık ve şerit ihlali gibi hatalı davranan sürücüleri tespit ediyor. Sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyaran polisler özellikle telefonla konuşma ve emniyet kemerinin önemine vurgu yapıyor.
Öte yandan ekiplerin, şu ana kadar yaptığı uygulamalarda 334 sürücüye çeşitli konulardan cezai işlem uygulandığı öğrenildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık