Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon Botanikte İncelemelerde Bulundu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Botanik'te incelemelerde bulundu.

Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon Botanikte İncelemelerde Bulundu.
  • 26 Aralık 2018, Çarşamba 6:50

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Botanikte incelemelerde bulundu. Trabzon Botanik bünyesinde hazırlanan bitki kütüphanesini denetleyen Gümrükçüoğlu, çok önemli bir kaynak teşkil edecek olan kütüphanenin açılışa hazır olduğunu söyledi. Gümrükçüoğlu, çok yakın zamanda kök müzesinin de açılışa hazır hale geleceğini ifade etti.

Trabzon Botanikin het yönüyle Trabzona değer kazandırdığını dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, bu önemli alanı her açıdan zenginleştirmeye devam ettiklerini ifade ederken şunları kaydetti: Trabzon Botanik bünyesinde ihtisas kütüphanesi olarak bitki kütüphanesi oluşturduk. Bitki ile alakalı tüm konuları içeren kütüphanemiz bin 500 kitapla açılışa hazırlandı. Kütüphanemizde genel botanik, orman, bitki, toprak, bitki besleme, bitki hastalık ve zararlıları, şifalı bitkiler ile tarım ve hayvancılık konulu bölümler bulunmaktadır. Kütüphanemiz öğrencilere, araştırmacılara ve meraklılara sıcak ve huzurlu bir ortam sunmaktadır. Ayrıca çok yakın zamanda da kök müzesi açılışa hazır hale getirilecektir.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık