Davullu-Zurnalı Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

Tokatta lise öğrencileri davul-zurna eşliğinde esnaf ve vatandaşlara lokum ikram ederek Cumhuriyet Bayramını kutladı

Davullu-Zurnalı Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 11:38
Tokatta lise öğrencileri davul-zurna eşliğinde esnaf ve vatandaşlara lokum ikram ederek Cumhuriyet Bayramını kutladı
Tokat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 5 yıldır uygulamaya koydukları proje kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde kutlama yapıyor. Okul Müdürü Ali Vanlıoğlu önderliğine yaklaşık 200 öğrenci ellerinde Türk bayraklarıyla okullarından çıkarak Gaziosmanpaşa Bulvarında vatandaşlara, esnaflara davul-zurna eşliğinde lokum ikram etti. Halkın beğenisini kazanan kutlamalarda Vatan sana canım feda sloganları atan öğrencileri izleyen bir vatandaş duygusal anlar yaşadı.
75 yaşındaki emekli polis memuru Mustafa Karabulut, Atatürkümüz olmasaydı kimin çocukları olacaktık? Bugün bizim bayramımız, Türk milletinin doğuşu. Bizim hayatımız bu dedi. Karabulut, daha sonra öğrencilerle davul zurna eşliğinde eğlendi. Kıbrıs Gazisi Veteran Güreşçi Kamil Akdağ da öğrencilerle birlikte yürüyüşe katılarak yaşadığı sevinci dile getirdi.
Okul Müdürü Vanlıoğlu, 5 yıldır yaptıkları etkinliğin takdir görmesinden mutlu olduğunu ifade ederek, Davul ve zurna ile kapı kapı dolaşıp lokum ikram ediyoruz ağzımızın tadı kaçmasın diye şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık