Sanayi Ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Dönmez Teknoparkı Ziyaret Etti

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Dr. Çetin Ali Dönmez, Düzce Teknoparkı ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sanayi Ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Dönmez Teknoparkı Ziyaret Etti
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 17:24
Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Dr. Çetin Ali Dönmez, Düzce Teknoparkı ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Düzce Teknopark Yönetim Kurulu Ofisinde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına, Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Sağlam, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürü Muhammet Bilal Macit, Düzce Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu ve Düzce Teknopark Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Özkan Şahin ile Realkom Genel Müdürü Mutlu Kayan katılım sağladı.
Düzce Teknoparkın yeni hizmet binasını tanıtan Teknopark Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Özkan Şahin, bina projesi ve çalışma ofisleri hakkında Bakan Yardımcısı Dönmezi ve beraberindeki heyeti bilgilendirdi. Sonrasında Düzce Teknoparkın yapısı, yürüttüğü faaliyetleri ve projeleri hakkında bir sunum yapan Şahin, üniversite-sanayi iş birlikleri ve öğrencilere yönelik düzenlenen girişimcilik etkinliklerinden bahsederek üniversite, sanayi ve iş fikri olan girişimcilerle sık sık bir araya geldiklerini ifade etti.
Bilgilendirme sunumu ve karşılıklı hediye takdiminin ardından Bakan Yardımcısı Dönmez ve beraberindeki heyet, Küçük Mehmetler Köyüne geçerek Düzce Teknoparka tahsis edilen arazide incelemelerde bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık