Profesyonel Tercüme Hizmetleri Artık Cebe Taşınıyor

Profesyonel tercüme hizmetleri artık cep telefonlarına taşınıyor.

Profesyonel Tercüme Hizmetleri Artık Cebe Taşınıyor
  • 04 Eylül 2018, Salı 16:19
Profesyonel tercüme hizmetleri artık cep telefonlarına taşınıyor.
Protranslate Tercüme Genel Müdürü Kerem Kalkancı, yaptığı açıklamada, hizmet sektörünün olmazsa olmazlarından olan tercüme ve lokalizasyon hizmetlerinin de mobil telefonlar üzerinden artık alınabildiğini söyledi.
Türkiyede tercümesi en çok talep edilen dillerin başında İngilizce, Arapça ve Almancanın yer aldığını, dünyada ise bu trendin Çince, İngilizce, İspanyolca, Portekizce ve Fransızca şeklinde sıralandığını kaydeden Kalkancı, “Globalleşme ve uluslararası ticaretin hızla artmasıyla birlikte hem bireysel hem kurumsal tercüme ihtiyacı da hızla artmaya devam ediyor. Bunu en hızlı şekilde karşılamak, pratikleştirmek ve en önemlisi güvenilir ve istikrarlı bir hizmet verebilmek sektörün olmazsa olmazları arasında geliyor” dedi.
Android ve Apple uygulama dükkanlarında 6 dilde 20den fazla ülkeye hizmet eder şekilde yayında olan uygulamaları üzerinden profesyonel tercüme siparişi verebilen yapıyı geliştiren firmanın kurucu ortağı Kalkancı, mobil uygulamanın gerekliliği hakkında şunları söyledi:
“Dünya nüfusunun üçte ikisinin, yani 5.1 milyar insanın mobil telefon kullanıcısı ve bu cihazların hızla akıllı cihazlara dönüştüğü olduğu göz önünde bulundurulduğunda, hizmet sektörü oyuncularının da kendilerini mobil uygulamalar üzerinden erişilebilir kılmaları kaçınılamaz bir gereksinim haline geldi. Kolay erişim, uygulama dükkanları üzerinden hızlı global açılım hamlesi yapabilme imkanı ve marka imajı açısından mobil uygulamalar çok önemli bir yere sahip. Hızla gelişen mobil uygulama dükkanlarının gelişen ekosisteminde, Türkiyede tercüme hizmetine ulaşma konusunda yepyeni bir çağ başlatıyoruz demek yanlış olmaz.”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık