Kocaeli Bilim Merkezi Tübitemde Anlatıldı

Türkiye Bilim ve Teknoloji Merkezleri Konferansına katılan Müzeler Şube Müdürü Dr. Kemal Taha Hülagü, Kocaeli Bilim Merkezi hakkında önemli bilgiler verdi.

Kocaeli Bilim Merkezi Tübitemde Anlatıldı
  • 20 Eylül 2018, Perşembe 13:16
Türkiye Bilim ve Teknoloji Merkezleri Konferansına katılan Müzeler Şube Müdürü Dr. Kemal Taha Hülagü, Kocaeli Bilim Merkezi hakkında önemli bilgiler verdi.
Türkiyede bilim ve teknolojiyi yaygınlaştırmak ve geliştirmek, kamu ve özel sektörde faaliyet gösteren paydaşları bir araya getirmek amacıyla Bursada düzenlenen 2. Türkiye Bilim ve Teknoloji Merkezleri (TÜBİTEM) Konferansına Kocaeli Bilim Merkezi adına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Müzeler Şube Müdürü Dr. Kemal Taha Hülagü katıldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK işbirliğiyle gerçekleşen konferansa katılan Dr. Hülagü, Bilim Merkezlerinde Sürdürülebilirlik ve Kocaeli Bilim Merkezi Örneği hakkında bir konuşma yaptı.
Dinleyiciler tarafından ilgiyle dinlenen Dr. Hülagü, ayrıca bilim merkezleri, müzeler, özel sektör ve kamu temsilcileri, bilim merkezi ile ilgili çalışmalar yürütmekte olan akademisyenler ve öğretmenlerin katılım sağladığı konferansta Kocaeli Bilim Merkezi ve Seka Kağıt Müzesi hakkında önemli bilgiler verdi. Konferansın kapsamını Toplum 5.0 ve Bilim Merkezleri, Bilim Merkezleri ve İş Birlikleri, Bilim Merkezleri Sergi Tasarım ve Üretim Süreçleri, Bilim Merkezlerinde Sürdürülebilirlik, Bilim Merkezlerinde Etkinlikler ve Bilim İletişimine ilişkin konular oluşturdu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık