Akdeniz Üniversitesine Özel Navigasyon

Akdeniz Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesine özel navigasyon uygulaması geliştirildi. Akdeniz Navigasyon Uygulamasını indiren herkes Kampüs içinde aradığı yeri kolayca bulabilecek.

Akdeniz Üniversitesine Özel Navigasyon
  • 14 Eylül 2018, Cuma 15:00
Akdeniz Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesine özel navigasyon uygulaması geliştirildi. Akdeniz Navigasyon Uygulamasını indiren herkes Kampüs içinde aradığı yeri kolayca bulabilecek.
Kampüse yeni yerleşecek veya kampüs içerisinde sınava girecek öğrencilerin varmak istedikleri konuma daha kolay ulaşabilmeleri için tasarlanan uygulama ile öğrenciler başta olmak üzere ihtiyaç duyan herkes gitmek istediği noktayı kolayca tespit edip ulaşabilecek.
Akdeniz Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Doç. Dr. Ümit D. Uluşar, “Öğrencilerden gelen talepler doğrultusunda Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Ünalın destekleriyle hazırladığımız Navigasyon Uygulaması ile önemli bir ihtiyacı karşılamak ve Kampüs içerisindeki ulaşıma katkı sağlamak istedik.” diye konuştu.
Akdeniz Navigasyon Uygulamasının mevcut navigasyon uygulamalarına göre çok daha güncel bilgiler içerdiği bilgisini veren Doç. Dr. Uluşar, “Akdeniz Üniversitesinden mezun olup kampüste bir yüzme havuzu olduğundan habersiz öğrencilerimiz var maalesef. Bu uygulama ile öğrencilerimiz aynı zamanda Kampüsü keşfedecekler. Aradıkları yeri çok daha kolay bulabilecekler. Restaurantlardan marketlere, kargo firmalarından ATMlere, spor alanlarından barınma mekanlarına, toplu taşıma araçları duraklarından kart dolum noktalarına kadar pek çok bilgiye ulaşabilecekler.” dedi.
Uygulamanın Akdeniz Üniversitesinde düzenlenen sınavlara giren öğrencilere ve sınav görevlilerine de büyük faydasının olacağını belirten Doç. Dr. Uluşar, “Daha önce sınav binasını bulamadıkları ya da ulaşmakta geç kaldıkları için sınava geç kalan öğrenci mağduriyetleriyle karşılaşabiliyorduk. Mevcut uygulama ile bu mağduriyetlerin de önüne geçmiş olacağız.” diye konuştu.
Akdeniz Navigasyonun ihtiyaçlara ve gelişen teknolojiye bağlı olarak sürekli güncelleneceği bilgisini veren Doç. Dr. Uluşar, “Bildiğimiz kadarıyla üniversite kampüsüne özel navigasyon uygulaması Türkiyede bir ilk. Böyle bir uygulamayı Akdeniz Üniversitesi öğrenci ve çalışanlarının hizmetine sunmaktan son derece gururluyuz. Akdeniz Navigasyon tüm kullanıcılara hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık