Akçakoca Belediyesi Bilime Yelken Açıyor

Akçakoca Belediyesi tarafından uzun süredir üzerinde çalışılan Bilim Şenliği 28-29 Eylül 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Akçakoca Belediyesi Bilime Yelken Açıyor
  • 07 Eylül 2018, Cuma 17:22
Akçakoca Belediyesi tarafından uzun süredir üzerinde çalışılan Bilim Şenliği 28-29 Eylül 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Akçakoca Belediye Başkanı Sayın Cüneyt Yemenici, bilim şenliğinde 30 atölye ve bu atölyelerde gerçekleştirilmesi planlanan 100 adet etkinlik bulunacağını, bunun yanı sıra sportif faaliyetler, kültürel ve sanatsal etkinlikler, sergiler, söyleşiler, konserler ve müzik dinletilerinin de yer alacağını ve şenlikte birtakım sürpriz etkinliklere de yer verileceğini belirtti.
Başkan Yemenici gerçekleştirilmesi planlanan bilim şenliğinin daha önceki yıllarda büyük şehirler tarafından yapıldığını bu yıl ilçe olarak bu işin üstesinden en iyi şekilde geleceklerini dile getirdi. Yapılacak olan bilimsel tabanlı atölye ve etkinlikler, ülke çapında alanında isim yapmış kişiler tarafından gerçekleştirilecektir diyen Başkan Yemenici Bu şenlikte halkımız bilimle tanışıp, bilimle en etkin şekilde etkileşimde bulunacak. Yaparak yaşayarak bazı bilimsel olguları deneyimleme fırsatı bulacaktır dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık