Tüm Yerelsen Genel Başkanından Başkan Albayraka Ziyaret

Tüm Yerel-Sen Sendikası Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.Tekirdağ Şube üyelerinin de yer aldığı ziyarette çalışmalar ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Albayrak ziyaret sonunda Hakan Kıran ve üyelere ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Kıran ve şube üyeleri de gösterdiği misafirperverlik için Başkan Albayrak'a teşekkür etti.

Tüm Yerelsen Genel Başkanından Başkan Albayraka Ziyaret
  • 06 Şubat 2019, Çarşamba 8:40

Tüm Yerel-Sen Sendikası Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrakı makamında ziyaret etti.

Tekirdağ Şube üyelerinin de yer aldığı ziyarette çalışmalar ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Albayrak ziyaret sonunda Hakan Kıran ve üyelere ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Kıran ve şube üyeleri de gösterdiği misafirperverlik için Başkan Albayraka teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık