Trakya Doğalgazdan Başkan Albayraka Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Trakya Doğalgaz Bölge Müdürü Tamer Akaslan'ı makamında ağırladı.İl genelinde devam eden doğalgaz altyapı çalışmaları hakkında değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette, Başkan Kadir Albayrak, "Doğalgaz altyapı çalışmalarında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, Trakya Doğalgaz Bölge Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Doğalgazın ilimizin genelinde yaygınlaşması için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız" dedi.Trakya Doğalgaz Bölge Müdürü Tamer Akaslan da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde çalıştıklarını ve Tekirdağ'da önemli projeler hayata geçirdiklerini belirterek Başkan Albayrak'a teşekkür etti.Ziyarette Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil de yer aldı.

Trakya Doğalgazdan Başkan Albayraka Ziyaret
  • 03 Ocak 2019, Perşembe 13:40

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Trakya Doğalgaz Bölge Müdürü Tamer Akaslanı makamında ağırladı.

İl genelinde devam eden doğalgaz altyapı çalışmaları hakkında değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette, Başkan Kadir Albayrak, Doğalgaz altyapı çalışmalarında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, Trakya Doğalgaz Bölge Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Doğalgazın ilimizin genelinde yaygınlaşması için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız dedi.

Trakya Doğalgaz Bölge Müdürü Tamer Akaslan da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde çalıştıklarını ve Tekirdağda önemli projeler hayata geçirdiklerini belirterek Başkan Albayraka teşekkür etti.

Ziyarette Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil de yer aldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık