Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sıfır Atık Projesinde Öncü Olmaya Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından "Sıfır Atık Projesi'ne destek vermek amacıyla başlatılan ve Türkiye'de öncü olan halka bez torba dağıtımı Şarköy ve Saray ilçelerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın katılımı ile devam etti.Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen çevre dostu, sağlıklı bez torbalar Şarköy'ün Mürefte Mahallesi ile Saray'ın Ayazpaşa mahallelerinde kurulan semt pazarlarında Başkan Kadir Albayrak'ın katılımı ile vatandaşlara hediye edildi. Bez torbaların dağıtımı sırasında vatandaşlara sohbet etme imkânı da bulan Başkan Albayrak, kendilerine Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan ve devam edilen yatırımlar ile ilgili bilgi verdi. Vatandaşlar da Başkan Albayrak'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti."ŞEFFAF BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ"Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, "Daha temiz bir çevre için başlattığımız bez torba projesi diğer ilçelerimizde de devam edecek. Böylesi önemli bir projeye vatandaşlarımızın gösterdiği yoğun ilgi bizi çok mutlu ediyor. Tekirdağ halkı her zaman doğayı seven ve koruyan bir halk olmuştur. Göreve geldiğimiz 2014 yılından bu yana insan odaklı, çevre dostu, şeffaf belediyecilik anlayışı ile sürdürdüğümüz çalışmalarımızı önümüzdeki dönemde de devam ettireceğiz." dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sıfır Atık Projesinde Öncü Olmaya Devam Ediyor
  • 06 Şubat 2019, Çarşamba 7:25

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Sıfır Atık Projesine destek vermek amacıyla başlatılan ve Türkiyede öncü olan halka bez torba dağıtımı Şarköy ve Saray ilçelerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrakın katılımı ile devam etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen çevre dostu, sağlıklı bez torbalar Şarköyün Mürefte Mahallesi ile Sarayın Ayazpaşa mahallelerinde kurulan semt pazarlarında Başkan Kadir Albayrakın katılımı ile vatandaşlara hediye edildi. Bez torbaların dağıtımı sırasında vatandaşlara sohbet etme imkânı da bulan Başkan Albayrak, kendilerine Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan ve devam edilen yatırımlar ile ilgili bilgi verdi.  Vatandaşlar da Başkan Albayraka çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

ŞEFFAF BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, Daha temiz bir çevre için başlattığımız bez torba projesi diğer ilçelerimizde de devam edecek. Böylesi önemli bir projeye vatandaşlarımızın gösterdiği yoğun ilgi bizi çok mutlu ediyor. Tekirdağ halkı her zaman doğayı seven ve koruyan bir halk olmuştur. Göreve geldiğimiz 2014 yılından bu yana insan odaklı, çevre dostu, şeffaf belediyecilik anlayışı ile sürdürdüğümüz çalışmalarımızı önümüzdeki dönemde de devam ettireceğiz. dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık