Bez Çanta Dağıtımı Kapaklı Ve Çerkezköyde Devam Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından "Sıfır Atık Projesi"ne destek vermek amacıyla başlatılan sağlıklı bez çanta dağıtımı Kapaklı ve Çerkezköy ilçelerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın katılımı ile devam etti.Kapaklı ilçesi Bahçelievler Mahallesi ile Çerkezköy İlçesi Fevzi Paşa Mahallesi'nde kurulan semt pazarlarında gerçekleşen çevre dostu bez çanta dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Büyükşehir Belediyesi'nin doğaya saygıyı esas alan projesinden dolayı Başkan Kadir Albayrak'a teşekkür eden vatandaşlar, kendisine çalışmalarında başarı temennisinde bulundular.Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin doğa dostu projelerinin devam edeceğini belirterek vatandaşlara gösterdikleri hassasiyet ve ilgi için teşekkür etti. Başkan Kadir Albayrak ayrıca Kapaklı ve Çerkezköy'de yatırım ve projelerin devam edeceğini de belirtti.

Bez Çanta Dağıtımı Kapaklı Ve Çerkezköyde Devam Etti
  • 07 Şubat 2019, Perşembe 8:15

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Sıfır Atık Projesine destek vermek amacıyla başlatılan sağlıklı bez çanta dağıtımı Kapaklı ve Çerkezköy ilçelerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrakın katılımı ile devam etti.

Kapaklı ilçesi Bahçelievler Mahallesi ile Çerkezköy İlçesi Fevzi Paşa Mahallesinde kurulan semt pazarlarında gerçekleşen çevre dostu bez çanta dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Büyükşehir Belediyesinin doğaya saygıyı esas alan projesinden dolayı Başkan Kadir Albayraka teşekkür eden vatandaşlar, kendisine çalışmalarında başarı temennisinde bulundular.

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin doğa dostu projelerinin devam edeceğini belirterek vatandaşlara gösterdikleri hassasiyet ve ilgi için teşekkür etti. Başkan Kadir Albayrak ayrıca Kapaklı ve Çerkezköyde yatırım ve projelerin devam edeceğini de belirtti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık