Başkan Albayrak Tekirdağ Ziraat Odası Olağan Genel Kurul Toplantısına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Ziraat Odası Başkanlığının Olağan Genel Kurul Toplantısına katıldı.Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısına, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ve Tekirdağ Ziraat Odası üyeleri katıldı.Başkan Kadir Albayrak Olağan Genel Kurul Toplantısının tüm Ziraat Odası üyelerine hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Başkan Albayrak Tekirdağ Ziraat Odası Olağan Genel Kurul Toplantısına Katıldı
  • 03 Şubat 2019, Pazar 8:50

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Ziraat Odası Başkanlığının Olağan Genel Kurul Toplantısına katıldı.

Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısına, Başkan Kadir Albayrakın yanı sıra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ve Tekirdağ Ziraat Odası üyeleri katıldı.

Başkan Kadir Albayrak Olağan Genel Kurul Toplantısının tüm Ziraat Odası üyelerine hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık