Başkan Albayrak Çorlu Kitap Fuarının Açılış Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bu yıl 9'uncusu düzenlenen Çorlu Kitap Fuarı'nın açılış törenine katıldı.

Başkan Albayrak Çorlu Kitap Fuarının Açılış Törenine Katıldı
  • 09 Şubat 2019, Cumartesi 8:20

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bu yıl 9uncusu düzenlenen Çorlu Kitap Fuarının açılış törenine katıldı.

Açılış töreninde Başkan Kadir Albayrakın yan sıra; Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Fuar açılışında bir konuşma gerçekleşen Başkan Kadir Albayrak, Geleneksel hale gelen 9. Çorlu Kitap Fuarına hoş geldiniz. 1 milyonu aşan nüfusuyla Türkiyenin sayılı metropolleri arasında yer alan Tekirdağ tarım, hayvancılık, sanayi, ticaret ve lojistik alanlarının yanı sıra kültür, sanat ve eğitim alanlarında da hızla gelişiyor. Tekirdağ ilimizin en büyük ilçesi olan Çorluda böylesine büyük çaplı bir Kitap Fuarının düzenleniyor olması ve geleneksel hale gelmesi bunun en önemli göstergesidir. 10 Gün 30 Yazar sloganıyla düzenlenen 9. Çorlu Kitap Fuarında farklı türlerde eserler kaleme alan, Türkiyeye mâl olmuş yazarlarımızı, okurlarla ve öğrencilerimizle buluşturuyor olmak bizler için gurur kaynağıdır. 10 gün boyunca devam edecek Kitap Fuarına katılın yüksek olması ve vatandaşlarımızın daha fazla kitap alarak daha fazla okuması en büyük dileğimizdir. dedi.

Çorlu Belediyesi, Trakya Koleji, Orion Alışveriş Merkezi ve Korza Fuarcılıkın işbirliğinde Orion AVMde düzenlenen 9. Çorlu Kitap Fuarında içlerinde Ahmet Ümit, Emel Sarıkurt, Ramis Çınar, Şermin Yaşar, Müge İplikçi ve Armağan Portakal gibi isimlerin de bulunduğu 30 yazar, Tekirdağlı kitapseverler ile buluşacak. 8 Şubatta başlayan Kitap Fuarı, 17 Şubat Pazar günü son bulacak. 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık