Başkan Kadir Albayrak Muhtarlarla Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı ilçesi mahalle muhtarları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Kadir Albayrak Muhtarlarla Buluştu
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 15:27

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı ilçesi mahalle muhtarları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.
Muratlı ilçesindeki mahalle muhtarlarının, Başkan Kadir Albayraka makamında gerçekleştirdikleri ziyaret sonrası Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübünde gerçekleşen öğle yemeği programında Başkan Kadir Albayrakın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Zeki Gürcün, Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Fatih Ünsal, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ile Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Aslan da yer aldı.
Programda, Büyükşehir Belediyesinin Muratlı ilçesinde gerçekleştirdiği yatırımlar ve mahallelerin genel durumu ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
Program sonrasında açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, muhtarlık müessesinin çok önemli olduğunu belirterek “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz proje ve yatırımlarda muhtarlarımızın da görüşlerini mutlaka aldık. Ben bu vesile ile 19 Ekim Muhtarlar Gününüzü de kutluyorum dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık