Başkan Kadir Albayrak Kadın Eli Organik Pazarının Açılışına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Karadeniz İlleri Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Süleymanpaşa Belediyesi iş birliğinde hizmete açılan "Kadın Eli Organik Pazarı"nın açılışına katıldı.Etkinliğe Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Karadeniz İlleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Akyüz, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı."Kadınlarımızın Yanında Olacağız"Etkinlikte bir konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, "Karadeniz kadınlarının çalışkanlığı, üretkenliği Türkiye çapında kanıtlanmıştır. Burada kadınlarımız emeklerini sergileme imkânı bulacak. Bu açıdan çok güzel bir çalışma olmuş. Bu çalışmada emeği geçen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'a ve Karadeniz İlleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Akyüz'e teşekkür ediyorum. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak, kadınlarımızın yanında olacağız, her türlü taleplerine cevap vermeye çalışacağız" dedi.Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Candan Yüceer ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın da konuşma yaptığı açılış etkinliği, protokol üyelerinin stantları gezmesinin ardından sona erdi.Karadeniz İlleri Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binası önünde her cumartesi günü hizmet verecek olan Kadın Eli Organik Pazarında el örgülerinden kahvaltılıklara, Karadeniz ekmeğinden süt ve süt ürünlerine kadar birçok ürün sergilenecek.

Başkan Kadir Albayrak Kadın Eli Organik Pazarının Açılışına Katıldı
  • 08 Şubat 2019, Cuma 7:35

 

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Karadeniz İlleri Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Süleymanpaşa Belediyesi iş birliğinde hizmete açılan Kadın Eli Organik Pazarının açılışına katıldı.

Etkinliğe Başkan Kadir Albayrakın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Karadeniz İlleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Akyüz, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kadınlarımızın Yanında Olacağız

Etkinlikte bir konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, Karadeniz kadınlarının çalışkanlığı, üretkenliği Türkiye çapında kanıtlanmıştır. Burada kadınlarımız emeklerini sergileme imkânı bulacak. Bu açıdan çok güzel bir çalışma olmuş. Bu çalışmada emeği geçen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinata ve Karadeniz İlleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Akyüze teşekkür ediyorum. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak, kadınlarımızın yanında olacağız, her türlü taleplerine cevap vermeye çalışacağız dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Candan Yüceer ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinatın da konuşma yaptığı açılış etkinliği, protokol üyelerinin stantları gezmesinin ardından sona erdi.

Karadeniz İlleri Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binası önünde her cumartesi günü hizmet verecek olan Kadın Eli Organik Pazarında el örgülerinden kahvaltılıklara, Karadeniz ekmeğinden süt ve süt ürünlerine kadar birçok ürün sergilenecek.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık