Yuvacık Futbol Sahasında İlk Adım Atıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele Yuvacıkta inşa edilecek olan futbol sahasının ihalesi gerçekleştirildi.

Yuvacık Futbol Sahasında İlk Adım Atıldı
  • 27 Haziran 2018, Çarşamba 13:00
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele Yuvacıkta inşa edilecek olan futbol sahasının ihalesi gerçekleştirildi.
Halkın spor yapabilmesi için kentteki spor alanlarını çoğaltan Büyükşehir Belediyesi açık ve kapalı spor alanlarıyla vatandaşların her an spor yapabilmeleri sağlıyor. Bu doğrultuda Büyükşehir Belediyesi Yuvacıkta inşa edilecek spor sahasının yüklenici firmasını belirlemek üzere ihale düzenledi. Büyükşehir ihale salonunda gerçekleştirilen ihaleye 6 firma teklif sundu. İhalede gelen en düşük teklif 4 milyon 499 bin TL olurken, verilen en yüksek teklif 6 milyon 372 bin TL oldu.
Etrafında yeşil alanları ve otoparkıyla modern bir tesis olacak olacak Yuvacık Futbol Sahası, 40 bin metrekare alan üzerine kurulacak. Tesisin çevresinde toplam 23 bin 300 metrekare yeşil alan bulunacak. 68 çarpı 105 metre ölçülerinde futbol sahasına sahip olacak tesiste 234 metrekarelik idari yapı yer alacak. Futbol sahasının etrafında bin 750 metrekare kırmızı renkli koşu parkuru oluşturulacak.
Sahada 2 adet 15 kişilik yedek kulübesi olacak. Maçların izlenebilmesi için 700 kişilik seyirci tribünü oluşturulacak. Tesiste 4ü otobüs olma üzere 87 araçlık otopark yapılacak. Futbol sahasının çevresine 400 metre çit örülecek. Çalışmada 4 bin 500 metrekare de baskı beton uygulaması yapılacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık