Yunusemre Belediyesinden G.manisaspora Malzeme Desteği

Yunusemre Belediyespor Kulübü, zor günler geçiren kentin marka değeri Grandmedical Manisaspora malzeme desteğinde bulundu.

Yunusemre Belediyesinden G.manisaspora Malzeme Desteği
  • 27 Temmuz 2018, Cuma 17:57
Yunusemre Belediyespor Kulübü, zor günler geçiren kentin marka değeri Grandmedical Manisaspora malzeme desteğinde bulundu.
Yunusemre Belediyespor Kulübü antrenörleri, 2. Lig takımlarından G. Manisasporu ziyaret ederek, Yunusemre Belediyesi adına malzeme desteğinde bulundu. Daha önce Manisasporda görev alan Sedat Öngider, Mahmut Taşkın, Ferdi Öztürk ve Mehmet Akif Kengel 150 futbol topunu Manisaspor Altyapı Koordinatörü Eser Evine teslim etti. Manisaspora imkanları ölçüsünde destek olmaya devam edeceklerini dile getiren Yunusemre Belediyespor Kulübü Koordinatörü Sedat Öngider, kulübün zor günleri en kısa sürede atlatmasını temenni etti. Öngider, “Daha önceden Manisasporda görev yapan antrenörler olarak zor günler geçiren Manisaspor altyapısının ihtiyaçlarından olan futbol topu ihtiyacını karşıladık.Tüm Manisalı hemşehrilerimizi Manisaspora sahip çıkmaya onların yanında olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.
Manisaspora destek çağrısını yineleyen Manisaspor Altyapı Koordinatörü Eser Evin de bu çağrıya duyarsız kalmayan Yunusemre Belediyesine teşekkür ederek, düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: “Yunusemre Belediyesinde çalışan daha önce Manisasporda da çalışmış kardeşlerimizin Yunusemre Belediyesi adına altyapımıza yapmış olduğu futbol topu desteğinden dolayı teşekkür ederiz. Bu bizim için bir başlangıçtı. Herkesten destek olmalarını bekliyoruz. Yardımlarından dolayı Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve Yunusemre ailesine teşekkür ederiz”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık