Yunusemre Belediyesi Başkanlık Kupası Başladı

Yunusemre Belediyesinin katkılarıyla bu yıl ilki düzenlenen Yunusemre Belediyesi Başkanlık Kupası 3 Bant Bilardo Ege Bölge Şampiyonası başladı.

Yunusemre Belediyesi Başkanlık Kupası Başladı
  • 26 Ekim 2018, Cuma 18:05
Yunusemre Belediyesinin katkılarıyla bu yıl ilki düzenlenen Yunusemre Belediyesi Başkanlık Kupası 3 Bant Bilardo Ege Bölge Şampiyonası başladı.
Bu yıl ilki düzenlenen ve Ege Bölgesinden birçok sporcunun katıldığı Yunusemre Belediyesi Başkanlık Kupası 3 Bant Bilardo Ege Bölge Şampiyonası, West Bilardo Spor Salonunda başladı. Turnuvaya katılan bilardoculara başarılar dileyen Başkan Dr. Mehmet Çerçi, gençlerin spora yönlendirilmesini önemsediklerini söyledi. Başkan Çerçi açıklamasında, “Ege Bölge Şampiyonasını belediyemizin ev sahipliğinde yapıyoruz. Turnuvaya başladık. Gençlerimizi spora yönlendirmek, başarılı sporcular yetiştirmek için çalışıyoruz. Belediyespor bünyesinde yaklaşık 2 bin sporcumuz var. Spora ve sporcumuza destek vermeye devam edeceğiz. Bu turnuvada emeği geçen herkese teşekkür eder, sporcularımıza başarılar dilerim” dedi.
28 Ekim tarihine kadar devam edecek olan turnuva, Yunusemre Belediyesinin ev sahipliğinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Bilardo Federasyonunun katkılarıyla gerçekleştiriliyor. Turnuvada ülke çapında ve uluslararası başarılar elde etmiş Ege Bölgesinin başarılı bilardo sporcuları kıyasıya rekabet ediyor. Turnuvanın finali 28 Ekim 2018 Pazar günü saat 16.00da oynanacak.
Turnuvanın ilk gününde düzenlenen törene Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, Yunusemre Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Levent Tokay ile Yunusemre Belediyesi Spor İşleri Müdürü Cengiz Şişmanlar katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık