Yıldız Milli Boksörler Rusyaya Geldi

Yıldız milli boks takımları, Rusyanın Krasnodar bölgesine bağlı Anapa şehrinde düzenlenecek olan Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonası için Rusyaya geldi.

Yıldız Milli Boksörler Rusyaya Geldi
  • 07 Ekim 2018, Pazar 15:53
Yıldız milli boks takımları, Rusyanın Krasnodar bölgesine bağlı Anapa şehrinde düzenlenecek olan Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonası için Rusyaya geldi.
Rusyanın Anapa şehrinde tarihleri arasında düzenlenecek olan Avrupa Boks Şampiyonası için Türkiye Yıldız Erkekler ve Yıldız Kadınlar Milli Takımları Anapaya ulaştı. Türkiyenin Novorossisk başkonsolosu Yunus Emre Özigci tarafından karşılanan milli takım otelde kampa girdi. Daha önce uluslararası düzeyde birçok başarıya sahip olan milli sporcular, Rusyada düzenlenecek olan şampiyona için yine iddialı olduklarını belirtti. Türkiyenin Novorossisk Başkonsolosu Yunus Emre Özigci de sporculara başarılar dileyerek bir moral konuşması yaptı.

16 sporcu mücadele edecek
Rusyanın Anapa şehrinde mücadele edecek milli takımlarda 16 sporcu ile mücadele edecek. Kadınlarda Gamze Soğuksu (46 kg), Melike Nur Güneş (48 kg), Rümeysa Ataş (63 kg), Duygu Öztürk (75 kg), Sena Nur Kocaoğlu (80 kg), Büşra Işıldar (+80 kg), Erkeklerde ise Gökay Yılmaz (48 kg), Ömer Faruk Korkut (50 kg), Muhammet Saçlı (52 kg), Kerem Özmen (54 kg), Ufuk Kuru (60 kg), Mehmet Aydemir (63 kg), Umutcan Bayraktar (66 kg), Mustafa Çolak (70 kg), Kaan Aykutsun (75 kg), Emir Büyükdağ (80 kg) ringte Türkiyeyi temsil edecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık