Yıldırım Belediyespor Elit Ligi Garantiledi

U15 1. Küme 3. grupta mücadele eden Yıldırım Belediyespor Futbol Takımı, ligin bitimine 1 hafta kala Elit Lige yükselme başarısı gösterdi.

Yıldırım Belediyespor Elit Ligi Garantiledi
  • 07 Ekim 2018, Pazar 14:13
U15 1. Küme 3. grupta mücadele eden Yıldırım Belediyespor Futbol Takımı, ligin bitimine 1 hafta kala Elit Lige yükselme başarısı gösterdi.
U15 ligi 1. küme 3. grupta mücadele eden Yıldırım Belediyespor U15 futbol takımı, oynadığı 11 maçta 10 galibiyet alarak bitime bir hafta kala en yakın takipçisinin 6 puan önünde şampiyonluğunu ilan etti.
U15 1. Küme 3. Grupta mücadele eden Yıldırım Belediyespor Futbol Takımı, 13. hafta mücadelesinde Vatan Sahasında karşılaştığı Barbarossporu 4-0 mağlup ederek, ligin tamamlanmasına 1 maç kala en yakın takipçisi Karacabey Belediyesporun 6 puan önünde şampiyonluğunu ilan ederek elit lige yükselmeyi başardı. Müsabakanın sonunda lacivert turkuazlı şampiyonlar, şampiyonluk kupasını Barbaros Spor Kulübü Başkanı ve Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu temsilcisi Mustafa Ekinciden aldı. Lacivert Turkuazlılar grupta oynadığı 11 karşılaşmada 10 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 30 puan topladı. Oynadığı karşılaşmalarda 44 gol atıp 7 golü kalesinde gören Yıldırım ekibi, grupta en fazla gol atan ve en az gol yiyen takım olarak başarılı bir performansını taçlandırdı. Son hafta mücadeleleri öncesi grupta lider Yıldırım Belediyespor, ikinci sırada Karacabey Belediyespor ve üçüncü sırada Genç Saray Gençlik yer alıyor. Yıldırım Belediyespor, U15 1. Küme 3.Gruptaki son maçında Genç Saray Gençlik ile oynayacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık