Yeni Malatyasporda, Erol Buluttan Defansif Futbol Eleştirilerine Cevap

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, takımına defansif futbol oynattığı yönündeki eleştirilere cevap vererek, Bence iyi işler yaptığımızdan dolayı yorumlar bu şekilde geliyor. Çünkü futbolu bilen, izleyen, yıllardır içerisinde olan kişi neyin nasıl oynandığını, elindeki kadrolara göre nasıl oynanması gerektiğini çok iyi bilir” dedi.

Yeni Malatyasporda, Erol Buluttan Defansif Futbol Eleştirilerine Cevap
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 20:29
Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, takımına defansif futbol oynattığı yönündeki eleştirilere cevap vererek, Bence iyi işler yaptığımızdan dolayı yorumlar bu şekilde geliyor. Çünkü futbolu bilen, izleyen, yıllardır içerisinde olan kişi neyin nasıl oynandığını, elindeki kadrolara göre nasıl oynanması gerektiğini çok iyi bilir” dedi.
Nurettin Soykan Tesislerinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erol Bulut, önemli açıklamalarda bulundu.

“İyi başardığımızı düşünüyorum”
Başakşehirin kalitesini ve iyi futbol oynadığını bildiklerini belirten, Zor bir maç olacağını biliyorduk. Medipol Başakşehirin kalitesini, pasa yönelik oynadıklarını, paslarla kanatlara inmek ve pozisyon bulmak istediğini biliyorduk. Tüm hafta o şekilde çalıştık ve bunu da çok iyi başardığımızı düşünüyorum. Sonuçta burada diğer takımları konuşacak değilim. Biz Evkur Yeni Malatyaspor olarak sahada ne yapıyoruz, bu önemli diye konuştu.

“Daha iyi oynayacağız”
Ekibiyle Evkur Yeni Malatyasporun başında bir sene olduğunu anımsatan Bulut, şunları söyledi:
Bir senedir ekibimle çalışıyoruz. Çok iyi işler başardığımızı düşünüyorum. Kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Geldiğimde de söylemiştim; defanstan başlayarak, hücumda daha etkili olmaya yol almaya çalışacağız. Defans anlamında gerçekten iyi işler yapıyoruz. Hücum anlamında kendimizi biraz daha geliştirmemiz lazım. Nasıl, kale önünde bulduğumuz pozisyonları daha iyi değerlendirmemiz lazım. Buna da her geçen gün çalışıyoruz. Süre geçtikçe daha iyi olacağımızı düşünüyorum.

“İyi şeyler yaptığımız için eleştiriliyoruz”
Bulut, bir gazetecinin, Oynattığınız futbol bazen eleştiriliyor, siz ne eleştiriler hakkında ne diyeceksiniz? sorusuna, Bence iyi işler yaptığımızdan dolayı yorumlar bu şekilde geliyor. Çünkü futbolu bilen, izleyen, yıllardır içerisinde olan kişi neyin nasıl oynandığını, elindeki kadrolara göre nasıl oynanması gerektiğini çok iyi bilir. Medipol Başakşehir ile ilgili bir örnek vereyim. 2014 yılında görev yaptım, üç sene boyunca. Orada ilk iki senemiz nasıl geçti, şu an Başakşehir Kulübü oyun ve takım olarak nerede herkes ona bir baksın. Gereken cevabı zaten oradan almış olacaklar yanıtını verdi.

Ligde herkes herkesi yenebiliyor
Bulut, hafta sonu sahalarında oynayacakları Demir Grup Sivasspor maçıyla ilgili ise, Ligde herkes herkesi yenebiliyor. Gerçekten bu sene zor geçiyor. İyi geçtiğini düşünüyorum. Çünkü alt sıralardaki takımlarda gerçekten iyi futbol oynuyorlar. Gol pozisyonuna giriyorlar. Üst sıralarla puan farkı çok fazla yok, alt sıralarla da yok. Ama bu sezon ligin bu şekilde geçeceğini düşünüyorum. Biz, her takımdan puan ve puanlar almak için çıkıyoruz. Bu hafta sonu da 3 puan almak için çıkacağız. Ona göre çalışmalarımızı yapacağız. İyi futbolla inşallah bunu başarırız diye konuştu.

Adem Büyük taraftar desteği
İstanbulda bulunan Marmara Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Erhat Tuvan taraftarlar olarak her zaman kaptan Adem Büyükün yanında olduklarını belirterek, Bugün de İstanbuldan kalkıp buraya geldik kaptanımıza destek vermek için. Kaptanımız Malatyanın dik duruşudur, gururudur. Her zaman kaptanımızla gurur duyuyoruz, her zaman yanındayız Marmara Derebeyleri olarak. Kaptanımıza bundan sonraki maçlarında ve özellikle Sivas maçında gol bekliyoruz. Başarılar diliyoruz ifadelerini kullandı.
Sarı- kırmızılı takımın forvet oyuncusu Adem Büyük ise desteklerini arkasında hissetmek güzel bir şey olduğunu ifade ederek, Zor bir süreçti ama bütün Malatyanın hem burada olsun hem de İstanbuldaki taraftarlarımızın olsun desteğini hissetmek güzel. İnşallah camiamıza faydalı olmaya devam edeceğiz. Bunun için çok çalışacağız. Tekrardan çok teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık