Yaz Gençlik Olimpiyat Oyunlarında Halterciler Tarih Yazdı

Yaz Gençlik Olimpiyat Oyunlarında halterde milliler; 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalyanın sahibi oldu.

Yaz Gençlik Olimpiyat Oyunlarında Halterciler Tarih Yazdı
  • 14 Ekim 2018, Pazar 15:10
Yaz Gençlik Olimpiyat Oyunlarında halterde milliler; 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalyanın sahibi oldu.
Arjantinde yapılmakta olan Yaz Gençlik Olimpiyat Oyunlarında halter yarışmaları 6 Ekimde başlayıp, 13 Ekimde sona erdi. Olimpiyatlara 4 sporcuyla katılan milliler, 1 altın, 2 gümüş, 1 bronz olmak üzere 4 madalya kazandı ve 4 te 4 yaparak büyük bir başarıya imza attı. Muhammet Furkan Özbek koparmada 135 kg silkmede 170 kg toplamda 305 kg kaldırarak en yakın rakibine 7 kg fark atmış ve altın madalya kazanarak İstiklal Marşını çaldırdı. Ayrıca Caner Toptaş koparmada 122 kg silkmede 141 kg toplamda 263 kg kaldırarak gümüş madalya, Dilara Narin koparmada 92 kg silkmede 126 kg toplamda 218 kg kaldırarak gümüş madalya ve Nida Karasakal koparmada 60 kg silkmede 78 kg toplamda 138 kg kaldırarak bronz madalya kazandı.
Halter Federasyon Başkanı Tamer Taşpınar madalya alan sporcuları, antrenörler, kulüpleri, ailelerini ve emeği geçen herkesi kutladı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık