Yamaç Paraşütçülerinden Türkiye Derecesi

Mustafakemalpaşa Belediye Spor Yamaç Paraşütü Takımı, Nilüferde düzenlenen Hedef Yarışmasında ikinci oldu.

Yamaç Paraşütçülerinden Türkiye Derecesi
  • 23 Ekim 2018, Salı 14:05
Mustafakemalpaşa Belediye Spor Yamaç Paraşütü Takımı, Nilüferde düzenlenen Hedef Yarışmasında ikinci oldu.
Nilüfer Belediyesi ve Türkiye Hava Sporları Federasyonu (THSF) iş birliğiyle düzenlenen Yamaç Paraşütü Türkiye Şampiyonası 3. Etap Nilüfer Hedef Yarışması, 19-21 Ekim tarihlerinde Fadıllı Havacılık Tesislerinde gerçekleştirildi. Hava muhalefetine rağmen yapılan şampiyonada renkli görüntüler yaşandı. Kulüpler klasmanında Nilüfer Belediye Spor birinci, Mustafakemalpaşa Belediye Spor ikinci, Adana Yamaç Paraşütü Spor Kulübü de üçüncü oldu.
Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, şampiyonanın ardından Belediye Spor Yamaç Paraşütü Takımının başarılı sporcuları Bahadır Özşekerci, Şevket Tütüncüoğlu ve Özkan Yıldırımı makamında misafir etti. Türkiye Şampiyonasındaki bu derecenin çok önemli olduğunu belirten Sadi Kurtulan, “9 yıldır tertiplediğimiz Havacılık Festivalinin semeresini böyle şampiyonalarda almak bizleri memnun ediyor. Gönül ve emek vererek başarıya ulaşan sporcularımızı tebrik ediyorum. Belediye olarak yamaç paraşütünü desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık