Yalova Vip Yeni Sezona Hazırlanıyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Yalova VİP, 2018-2019 sezonuna sıkı hazırlanıyor.

Yalova Vip Yeni Sezona Hazırlanıyor
  • 11 Eylül 2018, Salı 15:45
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Yalova VİP, 2018-2019 sezonuna sıkı hazırlanıyor.
Yeni sezonda Yalova ekibini Burak Uyar çalıştıracak. Uyarın yardımcılığını ise Barış Kutlu üstlenecek. Oyuncu kadrosunda ise Ceyda Domaç, Şeyma Kum, Ece Gül Eldek, Beste Gevrek, Betül Kalfalı, Merve Alkış, Melek Balaban, Ece Küçük ve Beyda Sönmez bulunuyor. Yalova VİP, 1i yabancı olmak üzere 3 transfer daha yapacak. Kamp yapmayı planlamayan Yalova VİP, Balıkesirde oynanacak Federasyon Kupası maçlarına kadar tesislerinde hazırlanacak.
Yalova VİP Başantrenörü Burak Uyar, ”Yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. 3 transferle daha kadromuzu güçlendireceğiz. Bunlardan 2si uzun bir tanesi de kısa olacak. Yabancı oyuncu ile ilgili görüşmelerimiz sürüyor. Takıma en uygun en fazla katkı sağlayacak ismi transfer edeceğiz. İl dışında kamp yapmayı düşünmüyoruz. Federasyon Kupası maçlarına kadar Yalovada çalışıp ardından Edremite hareket edeceğiz. Hazırlık maçlarını ise çevre illerden takımlarla yapmayı planlıyoruz. Önümüzdeki hafta rakiplerimiz netleşecek” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık