Vali Sonel, Dersim62Spora Otobüs Hediye Etti

Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vakili Tuncay Sonel, amatörde mücadele eden Dersim62spora otobüs hediye etti.

Vali Sonel,  Dersim62Spora Otobüs Hediye Etti
  • 01 Ekim 2018, Pazartesi 9:29
Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vakili Tuncay Sonel, amatörde mücadele eden Dersim62spora otobüs hediye etti.
Amatör Bölgesel Ligde 1920 Maraşspor ile Dersim62spor Tuncelide Atatürk Stadyumunda karşılaştı. Ev sahibi takım 1920 Maraşsporu 1-0 mağlup etti.Karşılaşma öncesi Vali Tuncay Sonelde Dersim62spora alınan otobüsün anahtarı ve ruhsatını, Kulüp Başkanı Hakan Özere verdi. Törene, Vali Sonelin yanı sıra, İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen, kulübün yönetim kurulu üyeleri, kurum müdürleri, futbolcular ve taraftarlar katıldı.
Takıma başarılar dileyen Vali Tuncay Sonel, “Her zaman yanınızdayız. İlimizde spor adına başta rafting, yamaç paraşütü, doğa sporlarının yanı sıra futbol adına da güzel şeyler oluyor. Umarım kazasız belasız bir şekilde deplasmanlara gidersiniz” dedi.
Kulüp Başkanı Hakan Özer ise, Bugün, Valimiz Tuncay Sonel, kulübümüze takım otobüsü armağan etti. Her alanda olduğu gibi spora verdiği bu değerli katkıdan dolayı kulübümüz ve tüm sporseverler adına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz”ifadelerini kullandı.
Törende Vali Sonele de adının yazılı olduğu Dersim62spor forması hediye edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık