Uysaldan Milli Sporcuya Destek

Taylandda yapılacak ‘Dünya Çocuk ve Gençler Muay Thai Şampiyonasına katılacak olan 16 yaşındaki milli sporcu Ayşin Özkılıç, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal destek verdi.

Uysaldan Milli Sporcuya Destek
  • 11 Temmuz 2018, Çarşamba 13:37
Taylandda yapılacak ‘Dünya Çocuk ve Gençler Muay Thai Şampiyonasına katılacak olan 16 yaşındaki milli sporcu Ayşin Özkılıç, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal destek verdi.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, her Çarşamba belediye fuayesinde bulunan Turunç Masada sürdürdüğü randevusuz görüşme saatlerine devam ediyor. Randevusuz görüşme saatinde 2 kez Türkiye ve 2015 yılında Avrupa şampiyonu olan ancak Taylandda yapılacak ‘Dünya Çocuk ve Gençler Muay Thai Şampiyonasına katılım ücretini yatırılamadığı için katılamama riski bulunan 16 yaşındaki milli sporcu Ayşin Özkılıça Başkan Uysal tarafından destek sağlandı. Muratpaşa Belediyespor tişörtü madalyalarıyla ziyarete gelen Özkılıç, kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini de sözlerine ekledi. Başarılı sporcunun babası Ahmet Özkılıç da destekleri dolayısıyla Başkan Uysala teşekkür etti.
Belediye Başkanı Uysal ise, amatör spor kulüplerine ve amatör sporculara desteğin gerçek anlamda spora verilen destek olduğunu söyledi. Özkılıçın Dünya Şampiyonasına katılmak için her türlü engeli aşmak için gösterdiği çabanın ayrıca değerli olduğunun altını çizen Başkan Uysal, “Genç sporculara destek verildiği anda neler başardıklarını biz Muratpaşa Belediyespor özelinde çok net gördük. Ayşinin de cüzi miktarda bir para nedeniyle Dünya Şampiyonasına katılmayacak olmasına gönlümüz razı gelmezdi” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık