Uruguay, 2018 Dünya Kupasında Turladı

2018 Dünya Kupası son 16 maçında Uruguay, Portekizi 2-1 mağlup ederek tur atladı.

Uruguay, 2018 Dünya Kupasında Turladı
  • 30 Haziran 2018, Cumartesi 23:11
2018 Dünya Kupası son 16 maçında Uruguay, Portekizi 2-1 mağlup ederek tur atladı.
Dünya Kupası son 16 turu maçında Uruguay ile Portekiz, karşı karşıya geldi. Hızlı başlayan karşılaşmada, iki takım da birbirine üstünlük kurmak için iyi bir mücadele verdi. Maçta golü erken bulan taraf ise Uruguay oldu. 7. dakikada Luis Suarezin ortasına iyi yükselen Edinson Cavani, şık bir kafa vuruşu ile takımını öne geçirdi. Erken gelen golün ardından ilk yarıda başka gol olmadı ve devre Uruguayın 1-0lık üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarıya daha etkili başlayan Portekiz, beraberliği Beşiktaşlı oyuncu Pepe ile buldu. 55. dakikada Raphael Guerreironun asistinde Pepe ağları sarsarak skoru 1-1 yaptı. Fakat Portekizin gol sevinci uzun sürmedi. 62. dakikada Edinson Cavani, Uruguayı bir kez daha öne geçirdi. Golün ardından bir kez daha beraberlik arayışına giren Portekiz, bütün baskısına rağmen golü bulamadı ve mücadele Uruguayın 2-1lik üstünlüğü ile sona erdi.
Kupada çeyrek finale yükselen Uruguay, Fransanın rakibi oldu. Mücadele 6 Temmuz Cuma günü oynanacak.
Karşılaşmada Uruguayın Galatasaraylı kalecisi Fernando Muslera 90 dakika, Portekizin Beşiktaşlı oyuncusu Pepe 90 dakika ve bir diğer Beşiktaşlı Ricardo Quaresma 65. dakikada oyuna dahil olarak ter döktü.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık