Ünlü Sporculardan Hakkariye Videolu Destek

Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü Teknik Sorumlusu Sadettin Demirtaşa ünlü sporculardan videolu destek geldi.

Ünlü Sporculardan Hakkariye Videolu Destek
  • 13 Eylül 2018, Perşembe 9:25
Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü Teknik Sorumlusu Sadettin Demirtaşa ünlü sporculardan videolu destek geldi.
Hakkaride yeni bir sayfa açarak Hakkarisporu futbol bazında en üst seviyeye çıkartmak ve Hakkarinin tanıtımı için harekete geçen Sadettin Demirtaşa destekler artarak devam ediyor. Bir süre önce Hakkariye gelen eski profesyonel futbolcu ve antrenör olan Sadettin Demirtaş, Hakkarisporu iyi bir yere taşımak ve Hakkari ilini tanıtmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sadettin Demirtaşın Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü Teknik Sorumlusu olarak görev aldığını öğrenen ünlü sporcu arkadaşları kendisine görüntülü olarak deksek vereceklerini ve Hakkarinin tanıtılması içinde ellerinde geleceği mesajları verdiler.
Avrupa gol kıralı ve milli futbolcu Tanju Çolak, milli futbolcu Tuncay Şanlı, antrenör Bülent Uygun olmak üzere yurtiçi ve yurtdışında olmak üzere profesyonel sporcular Hakkarispor için Türkçe ve farklı dillerden görüntülü video göndererek destekte bulundular. Hakkarinin artık terörle değil sporla anılması gerektiğini ifade eden ünlü yerli ve yabancı sporcular Hakkarinin yanında olduklarını söylediler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık